Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Za odpoved Pop TV izvedela od Žurnala

Savina, Mišo, Angelca Gostilna išče šefa Miro Majcen
Angelca Likovič, ki je bila komentatorka prve sezone šova Gostilna išče šefa, je za to, da jo bo v novi sezoni zamenjal Marko Pavčnik, izvedela od nas.

Postava komentatorjev šova Gostilna išče šefa bo v drugi sezoni malce drugačna, saj bo Angelco Likovič zamenjal kuharski mojster Marko Pavčnik, Savina Atai in Mišo Stevanović pa ostajata v ekipi. S Pop TV-ja so nam sporočili, da so se za spremembo odločili, ker si želijo med komentatorji imeti nekoga iz stroke: "Z Angelco Likovič že kar nekaj let uspešno sodelujemo in s spremembo v 2. sezoni šova Gostilna išče šefa nikakor ne zapiramo vrat za vnaprej. Nasprotno, veseli bomo, če bo naše sodelovanje še kdaj obrodilo sadove. V letošnjem letu Gostilne pa smo med komentatorji želeli nekoga iz stroke in prepričani smo, da se bodo Savina, Mišo in Marko z različnimi pogledi odlično dopolnjevali."

"Jim pa malo zamerim"

Za komentar smo včeraj zvečer prosili tudi Angelco, ki pa nam je presenečena povedala, da za njihovo odločitev sploh ni vedela. "Jaz sploh nisem vedela, to ste mi vi zdaj povedali. So že določili komentatorje?" nas je vprašala. Povedali smo ji, da postava ostaja enaka, le da bo njeno mesto zasedel kuharski mojster Marko Pavčnik. "Aha. Nisem vedela, a nisem prav nič užaljena," nam je povedala in dodala: "Jaz sem bila komentatorka toliko časa, da mislim, da treba poiskati nove obraze. Tako, da normalno gledam na to," je bila razumljiva Angelca, a vseeno pravi: "Jim pa malo zamerim, zakaj me niso poklicali in sem za to izvedela od vas. Morda so me klicali na domačo številko, a imajo tudi mojo številko mobitela, zato bi me lahko poklicali."

Angelca je namreč že dva meseca na morju, kjer oddaja počitniške apartmaje, zato nič ne komunicira s Pop TV, nam je razložila. Če pa bi jo ponovno povabili k sodelovanju, bi najverjetneje pristala, a bi morala premisliti, pravi. "Vsekakor bi šla na razgovor in bi potem videla, kaj želijo od mene," nam je še povedala za konec in dodala, da bo novo sezono šova kljub temu spremljala.

Komentarjev 3
  • Oxxo 14:32 30.avgust 2013.

    Ma boli me za Angelco Likovič... ona je "odsvirala" svoje...

  • mijaliza 09:46 29.avgust 2013.

    ma zamenjat bi bilo potrebno celotno ekipo in za komentatorje dati uspešne vodije, kuharje, gostince idt.....ki dejansko nekaj vejo o tem poslu ne pa kar eni slalabajski, ki so lepi pred kamero

  • prijatelj40 07:50 29.avgust 2013.

    bolje da so zamenjali Stevanovića...ne pa Angelce....