Magazin > VIP
61 ogledov

Za Osenarjevo imel skrito prošnjo

inja Planet TV
Nina Osenar je pri moških zelo priljubljena, tokrat pa se oboževalec ni zanimal zanjo, ampak za njeno sodelavko.

Oboževalec, ki se je podpisal z Volkec, je v na roke napisanem pismu Nini najprej pohvali izbiro Planet TV, da so za vodenje oddaje Moj dragi zmore izbrali njo. "Težko bi izbrali primernejšo kandidatko," piše oboževalec. Kot nadaljuje, je pri frizerju prebral, da Nina meni, da mora "moški biti žival", s čimer se strinja. Po tem, ko ji razloži, kateri so njegovi idoli in s kakšnimi poškodbami se po težkih treningih sooča, pa preide k bistvu svojega pisma. "Tudi zate imam skrito željo. Ali bi lahko vprašala tvojo sodelavko pri finalni igri s super žetoni, 'ljubko Injo', ali bi šla z mano na badminton," je zapisal Volkec in dodal, da pri ženski najprej opazi to, ali je videti dovolj nežna, saj se je rodil v astrološkem znamenju ribi. "Tudi sam sem bolj občutljiv tip," pravi.

Pismu ni pripel svoje fotografije, ampak fotografijo volka. "Morda malce neverjetno, vendar je bil prav tale moj volk na fotki najbolj nežna žival, ki sem se je kdarkoli dotikal."

No, morda se bo kmalu lahko dotaknil Inje ... Vprašali smo Nino, ali mu bo pri osvajanju lepotice pomagala.

"Haha, kako luštno pismo! Seveda razumem oboževalca naše Inje, ker je res nadvse ljubka in fejst! Lepo, da imamo taksne goreče oboževalce, ki spremljajo našo oddajo Moj dragi zmore. Kakorkoli, predlagam mu, da pošlje še eno pismo in ga naslovi kar direktno na Injo, jaz držim pesti, da se mu nasmehne sreča oziroma kar Inja!" nam je v smehu odgovorila Nina.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.