Magazin > VIP
18 ogledov

Za pet moških kliči 1919!

5moskih.com Promo
Predstava z razlogom. 5moških.com in zbiranje denarja za Hišo sreče.

"Župan Ljubljane Zoran Janković in predsednik države Danilo Türk sta častna pokrovitelja, kar pomeni, da podpirata akcijo. Prepričana sem, da bosta poslala tudi kakšen SMS, verjetno na Prešernovem trgu, ko se bomo srečali," pravi o častnem pokroviteljstvu pri dobrodelni akciji Špas teatra direktorica gledališča Urška Alič Flajnik.

Akcija, s katero na pobudo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje prek SMS-sporočil zbirajo sredstva za temelje Hiše sreče – centra za družine, ki potrebujejo najrazličnejšo pomoč –, poteka od začetka junija, vrhunec pa bo dosegla s predstavo 5moških.com naslednjo sredo ob 21. uri na Prešernovem trgu.

Dobrodelnih pet
"Igralci so tudi sami zelo dobrodelni, in ko smo jim to predlagali, so nas maksimalno podprli," direktorica Špas teatra pravi o Ladu Bizovičarju, Sebastijanu Cavazzi, Matjažu Tribušonu, Radu Muleju, Matjažu Javšniku in Juriju Zrncu, ki v predstavi igrajo.

Na vprašanje, koliko so do zdaj za Hišo sreče zbrali, pa odgovarja: "Že od ponedeljka prosimo vse tri operaterje, naj nam posredujejo število prispelih SMS. Upam, da ga bomo jutri (danes, op. a.) zjutraj dobili, je pa zveza prijateljev mladine že na začetku povedala, da je zelo, zelo visoko, glede na to, da akcije 1919 en evro včasih niso tako zelo uspešne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.