Magazin > VIP
26 ogledov

Za poroko bo odštela milijon dolarjev

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Pevka Jessica Simpson namerava za svojo poroko z Ericom Johnsonom zapraviti približno milijon dolarjev. Sporočila je tudi, da bo usodni da dahnila 11. novembra.

Ameriški mediji pišejo, da je Jessica izbrala prav poseben dan za poroko z Ericom Johnsonom, saj bosta usodni da dahnila 11. 11. 2011 ob 11:11. Zvezdnica je na veseli dogodek, ki se bo odvijal na Havajih, povabila 50 članov družine in najbližjih prijateljev, zabava pa naj bi trajala kar cel teden.

 

Tridesetletna pevka je pred kratkim dejala, da si želi skromne poroke, a glede na to, da namerava zanjo zapraviti skoraj milijon dolarjev, bo vse prej kot skromna. Jessica je med drugim tudi oznanila, da si bo poročno obleko oblikovala sama, hkrati pa že pridno trenira, da bo čimprej izgubila odvečne kilograme. Ameriški tabloidi so ob tem zapisali, da jo je na shujševalno kuro poslal prav njen zaročenec, ki ji je rekel, da mora shujšati, če se hoče poročiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.