Magazin > VIP
19 ogledov

Za prvi šolski dan bodo zopet družina

Tom Cruise, Katie Holmes, Suri Žurnal24 main
Katie Holmes in Tom Cruise bosta za Surijin prvi šolski dan pozabila na zamere in jo skupaj pospremila v šolo.

Suri Cruise | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Katie Holmes in Tom Cruise bosta na Surijin prvi šolski dan pozabila na stare zamere in jo v šolo pospremila kot družina. "Tom in Katie sta se po telefonu dogovorila, da bosta Suri na prvi šolski dan pospremila skupaj. Katie si želi, da bi bil na ta dan ob Suri tudi oče," je povedal vir blizu para. Ker pa Tom s svojo navzočnostjo noče povzročiti prevelikega pompa, Suri ne bo pospremil skozi vhodna vrata, temveč bo v šolo vstopil skozi stranski vhod.

Odločitev Holmsove pa še ne pomeni, da obžaluje ločitev, saj naj bi bila bolj srečna kot kadarkoli prej, le ne želi si, da bi zaradi njene odločitve Suri trpela. Odkar je ločena, veliko časa preživi s svojo družino, saj v času zakonu to ni bilo mogoče, ker je Tom določal, s kom in kdaj se bo družila. Eden od glavnih razlogov za ločitev pa naj bi bila ravno odločitev o Surijini izobrazbi. Tom si je namreč želel, da bi se hčerka s scientološkimi učitelji šolala na domu, tako kot sta se njegova posvojenca iz zakona z Nicole Kidman. Katie pa ima za Suri drugačne načrte in jo je že vpisala v elitno zasebno šolo v New Yorku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.