Magazin > VIP
30 ogledov

Za razhod je kriv Jim

Jenny preprosto ni zdržala več. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po tem, ko sta Jim Carrey in Jenny McCarthy oznanila, da je njune petletne zveze konec, so se pojavila vprašanja, kaj je bil razlog za razhod. Njun prijatelj razkriva, da je kriva Jimova depresija.

Po besedah skupnega prijatelja naj bi se stvari med Jenny in Jimom začele krhati že pred meseci, ker se 48-letni igralec ni želel spoprijeti s težavami, ki mu jih kar naprej povzroča depresija.

Depresija premagala zvezo?
"V javnosti sta vedno veljala za popoln par, a v resnici ni bilo tako. Imela sta veliko težav, predvsem z Jimovo depresijo. Jenny mu je vselej stala ob strani, on pa o zdravilih ni hotel niti slišati," je izdal njun neimenovani prijatelj. In ravno Jimovo stalno zavračanje pomoči je 37-letno zvezdnico odvrnilo od njega.

"Nenehni vzponi in padci so bili preveč zanjo. Kadar je bil Jim na tleh, je preprosto izginil neznano kam, sploh ni odgovarjal na Jennyjine klice."

Zvezdnik je na svoji spletni strani sicer objavil, da sta se za razhod odločila skupaj, in med drugim zapisal, da je "izjemno hvaležen za skupne trenutke". Podobno je zapisala tudi Jenny in dodala, da bo še naprej stala ob strani Jimovi hčerki Jane, ki je nedavno povila svojega prvega otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.