Magazin > VIP
28 ogledov

Za smrt Westove mame kriv bratranec

kanye west, donda west Profimedias
Spregovoril je kirurg, ki je skrbel za mamo Kanye Westa, ki je umrla po plastični operaciji.

Donda West, profesorica angleščine in mama raperja Kanyeja Westa, je umrla novembra leta 2007, kmalu po plastičnih operacijah, ki jih je izvedel kirurg Jan Adams, ki ga mnogi krivijo za prezgodnjo smrt glasbenikove mame.

Adams je sedaj v intervjuju povedal, da Donda, ki je prišla na liposukcijo, popravek na trebuhu in prsih, ni umrla v operacijski sobi, ampak po zapletih, ki so nastali doma. Zanjo bi moral skrbeti Westov bratranec Stephan Scroggins, ki pa svojih nalog očitno ni vzel dovolj resno. Adams naj bi družini svetoval, da je za Dondo najbolje, če okreva v kliniki, Scroggins, ki je po izobrazbi medicinski tehnik, pa je zatrdil, da bo v njenem domu namestil monitorje, kar pa ni storil. Poleg tega jo je pustil v oskrbi neprofesionalcev, ki so ga, ko so nastopile težave, zaman klicali. 

Donda je v manj kot enem dnevu vzela 20 protibolečinskih tablet in se zadušila v svojih izbljuvkih, ker so pustili, da je ležala na hrbtu, je še povedal kirurg.

Scroggins je obtožbe sicer zavrnil. Ker mu krivde niso mogli dokazati, so preiskavo zoper njega ustavili, tako kot tudi proti kirurgu, saj pri njegovem delu niso zasledili malomarnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.