Magazin > VIP
28011 ogledov

Za svoje "razuzdano" vedenje na Kmetiji Aneta krivi sotekmovalce

Aneta Andollini Prtscr
Priznava, da se svojih dejanj v Kmetiji ne spomni.

Če smo bili pred časom priča neprimernemu in agresivnemu vedenju na Kmetiji s strani Aljaža Pušnika, je tokrat za to poskrbela Aneta Andollini. S svojim vedenjem je presenetila sotekmovalce, a tudi gledalce. Nas pa je zanimalo, kakšna je Anetina plat zgodbe in kaj sama meni o svojem vedenju v Kmetiji. "Na dan, ko se je vse skupaj odvilo, sem bila popolnoma na tleh. V areni sem bila deležna neresničnih očitkov, tako s strani Manje Šernek kot tudi s strani Karin Lipovnik, kar me je še dodatno potrlo." A vendarle je na kasnejše dogajanje vplival predvsem popiti alkohol, mar ne? "Res je, za kasnejše dogajanje je kriv alkohol, a priznam, da se dogajanja praktično ne spomnim. To mi je bilo naslednji dan nerazumljivo, saj smo že večkrat kaj popili, a se mi ni še nikoli zgodilo, da se dogajanja ne bi spomnila."

To naj bi ji naredili sotekmovalci!

Večina bi za Anetino obnašanje okrivila prav njo, saj naj bi, preprosto povedano, pogledala pregloboko v kozarec, a nam Aneta pove, da ji je Danijela Medenjak zaupala nekaj, česar ni vedela. "Po petih dneh tega dogajanja mi je Danijela povedala, da naj bi mi sama dve ali tri pijače zlila proč, a so mi moški tekmovalci na skrivaj v rdeče vino dolili še tekilo in žganje. Rdečega vina že tako ali tako ne prenašam, če sta mu bila primešana še tekila in žganje, pa ni čudno, da se je žal zgodilo to, kar se je." Glede svojega "razuzdanega" obnašanja na ta večer pa nam Aneta še zaupa, zakaj je do tega prišlo. "Glede Manje lahko rečem, da sva se za to, da si poliževa sol s telesa ter nato popijeva tekilo, dogovorili in se mi zadeva sama po sebi ne zdi sporna. Glede Toma pa je tako, da sem predhodno izjavila, da Tom nima nič v hlačah, Tom pa je nato ta večer temu kljuboval in rekel, kaj da ne, poglej ... Zato je prišlo do tega."

 

 

Komentarjev 2
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 11:39 26.november 2022.

    Krava.

  • Svobodnež 09:49 26.november 2022.

    Ko si enkrat tako daleč, da se po streznitvi ne spomniš dogajanja v opitem stanju, nastopi čas, ko se je treba odločiti za zdravljenje. Posebno mati (ki trdi, da je "zelo dobra mati") bi se mogla zelo resno pogledati v ...prikaži več ogledalo (pa ne zaradi lepote) in ukrepati, da se je ne bodo otroci sramovali.