Magazin > VIP
37 ogledov

Za te poptevejeve ženine se najbolj splača potruditi

Denis Ambrožič
1/3
Žurnal24 main
Zamudnice, POP TV je podaljšal čas za prijavo v šov Ljubezen po domače! Preverili smo, za katere fante bi se najbolj splačalo potruditi.

Dobra novica za vse tiste, ki bi se rade prijavile v šov Ljubezen po domače, a še niste uspele napisati pisma. Izvedeli smo, da je naša največja komercialna televizija podaljšala čas za prijave (31.7.). Fante si lahko ogledate TUKAJ, mi pa smo poptevejeve ženine vzeli pod drobnogled in preverili, za katere bi se najbolj splačalo potruditi.

Izbrali smo tri, ki bi dekletom poleg prelepe narave in podeželskih radosti lahko ponudili tudi poslovno priložnost, saj imajo velike načrte …

Drago Kraševec
Drago Kraševec je 36-letni oven iz Roba. Po poklicu je mizar, njegova največja strast pa so konji. Brez njih si ne predstavlja svojega življenja, saj je že od otroštva tesno povezan z njimi. Verjame v karmo in dobre medosebne odnose. Pri puncah najbolj ceni iskrenost, najraje pa pogleda za postavno črnolasko. Drago ima velike sanje, ki jih je že začel uresničevati. Gradi namreč svojo "kavbojsko vasico“.

Denis Ambrožič
39-letni Denis prihaja iz Barke in se lahko pohvali z uspešno turistično kmetijo in pivovarno. Stavi na nežno in romantično naravo, izbranka njegovega srca pa bi morala biti poštena, delavna in ljubečega obraza.

Jani Zorec
Jani Zorec je simpatični 24-letni kmetijsko podjetniški tehnik, ki prihaja iz Mestnega vrha. Romantični ribak, ki išče svojo sorodno dušo, prisega na delovne in poštene punce širokega nasmeha, ki imajo rade živali. Na njegovi kmetiji, katere glavna dejavnost je prireja mleka in mesa in na kateri prisegajo na ekološko pridelavo, bi dobra volja in delovne ročice prišle še kako prav.

Komentarjev 2