Magazin > VIP
5941 ogledov

Za to 49-letno starleto žaluje tudi kraljeva družina

Annabelle Neilson
Našli so jo v njeni 3,4 milijona evrov vredni vili.

Annabelle Neilson, zvezdnica resničnostnega šova Ladies of London in nekdanja manekenka, je dočakala le 49 let. Njene posmrtne ostanke so našli v njeni vili, vredni 3,4 milijona evrov. Podrobnosti njene smrti še niso znane, policija pa je povedala, da niso odkrili znakov nasilja.

Annabelle Neilson | Avtor: Profimedia Profimedia


Njeno življenje je bilo polno vzponov in padcev, polno blišča in zabav z zvezdniki, kot sta Naomi Campbell in Kate Moss, a tudi polno temnih trenutkov, kot je bila smrt njene "sorodne duše“, prijatelja, modnega oblikovalca Alexandra McQueena, ki je leta 2010 naredil samomor. Njegove smrti Annabell, katere babica je bila sestrična mame kraljice Elizabete II., ni nikoli prebolela. Odkrito je spregovorila tudi o svoji odvisnosti od heroina, ki mu je zapadla, ko ji je bilo 16 let. Izjavila je, da ji je droga rešila življenja, saj je po travmatičnem dogodku razmišljala o samomoru. Pred 33 leti jo je namreč v Avstraliji napadel moški, ki je ubil tri ženske. Najstnico je zvezal k drevesu in jo dve uri pretepal.

Annabelle Neilson | Avtor: Profimedia Profimedia

Po zdravljenju je vstopila v svet mode in se uveljavila kot manekenka. Veljala je za McQueenovo muzo in njuno tesno prijateljstvo je trajalo vse do njegove smrti. Annabell ni imela otrok, je bila pa v devetdesetih letih poročena, in sicer Nathanielom Rothschildom, dedičem znane bankirske družine. Njun zakon je trajal tri leta. Nato je bila nekaj časa v zvezi z lordom Edwardom Churchillom, a tudi ta ljubezen ni dolgo trajala.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.