Magazin > VIP
104 ogledov

Za tožbo ima časa še dve leti

Rok pravi, da ne misli izgubljati energije s tožbo. (Foto: Katja Kodba/Mediaspee Žurnal24 main
Po tem, ko so se komentatorji resničnostnega šova Big Brother Slavnih po izpadu Roka Kosmača nanj spravili z žaljivkami, je glasbenik resno premišljeval o tožbi.

"V mojem primeru so bile kršene človeške pravice zaradi javnega žaljenja, ampak to je že za nami," danes o izkušnji s komentatorji Big Brotherja Slavnih pravi Rok Kosmač.

 

Spomnimo. Rok je po izpadu iz hiše v studiu doživel pravi javni linč. Nanj sta se spravila komentatorja Angelca Likovič in Ivo Godnič, ki sta mu brez zadržkov povedala, kaj si mislita o njem. "Prej sem vas rada poslušala, na prireditvi celo roko dala. Zdaj ste pa zame izpadli … noben moški, noben dedec. Ena mevža, ena mevža," mu je takrat dejala Angelca, Godnič pa se je z njo strinjal: "Bravo, Angelca. Svoje mnenje. To je dedec … s prašniki." Rok je bil nad njunimi besedami šokiran. "Nisem pričakoval tako nizkih besed od tako intelektualnih ljudi," je povedal po oddaji.

 

Buig Brother, Ivo Godni%C4%8D, Angelca Likovi%C4%8D, Goran Bre%C5%A1%C4%8Danski | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Časa ima še dve leti

Rok je takrat resno premišljeval o tožbi, zdaj, štiri mesece po tem, pa pravi, da mu ni do tega. "Ivo se mi je osebno opravičil, kar mi veliko pomeni, tako da ne mislim mešati dreka."

 

In čeprav se je odločil, da bo to neprijetno izkušnjo pustil za sabo, se lahko kasneje še vedno odloči za tožbo. "Imam pravico vložiti tožbo še dve leti po tem. Nikoli ne reci nikoli. A če bi hotel tožiti, bi že tožil. Ampak mi ni do tega, saj se mi zdi, da je to le nepotrebno izgubljanje energije in nisem tak tip človeka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.