Magazin > VIP
72 ogledov

Za vsako leto zakona bo dobila milijon

Kim Kardashian Fame Flynet
Kim Kardashian se s poroko ne piše slabo.

Kim Kardashian in Kanye West, ki se bosta poročila 24. maja v Parizu, naj bi se že dogovorila glede predporočne pogodbe, poroča radaronline.com. Golobčka naj bi se dogovorila hitro in brez drame, za razliko od predporočnih pogajanj, ki jih je Kim imela z bivšim možem Krisom Humphriesom, s katerim je bila poročena le 72 dni.

Kanye naj bi bil do Kim zelo radodaren, saj ji bo v primeru ločitve za vsako leto zakona izplačal milijon ameriških dolarjev, a ne več kot 10 milijonov. Kim bo lahko obdržala ves nakit in darila, ki ji jih je in bo v dar podaril Kanye, njuna vila na Bel Airu pa bo napisana na Kimino ime, čeprav je večino denarja prispeval raper. Denar, ki ga resničnostna zvezdnica služi z resničnostnim šovom V koraku s Kardashianovimi in svojo linijo oblačil, pa bo v celoti ostal v njenih rokah.

Kim bo upravičena tudi do moževega življenjskega zavarovanja v višini 20 milijonov dolarjev, v pogodbi pa naj ne bi bilo klavzule o skrbništvu nad njuno hčerko North. Kanye, ki naj bi bil sicer težak 100 milijonov dolarjev, Kim pa le 40, je očitno res zaljubljen do ušes in še čez. Upamo, da ga to nekoč ne bo teplo po žepu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.