Magazin > VIP
33 ogledov

Za vse je kriva karma

Sharon je žal, ker je Kitajce obtožila, da so sami krivi za potrese. Žurnal24 main
Sharon Stone je na rdeči preprogi v Cannesu odgovarjala na novinarska vprašanja, a bi bilo najbrž bolje, če bi ostala pri smehljanju.

Svetlolasa lepotica, ki zlahka skriva svoja leta, je morala odgovoriti na vprašanje o nedavnem potresu na Kitajskem. Novinarju je zagotovila, da je za katastrofo slišala, nato pa mu je predstavila še svoje mnenje.

"Veste, najprej sem pomislila, da mi ni nič kaj všeč, kako Kitajci ravnajo s Tibetanci. Vprašala sem se, ali bi sploh imeli olimpijske igre, saj Kitajci niso ravno prijazni do mojega zelo dobrega prijatelja dalajlame. Potem pa se zgodi potres in vse povezano z njim, pa sem pomislila: 'Je to karma, ko se ti začnejo dogajati slabe stvari, ker nisi prijazen?'" Ko se je zavedla, kaj je priletelo iz njenih ust, je škodo poskušala popraviti, a mnogi so še bolj kot prej prepričani, da je Sharon bolje gledati kot poslušati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.