Magazin > VIP
29 ogledov

Za Walkerjevo smrt kriva izključno hitrost

Paul Walker FameFlynet
Vzrok nesreče, v kateri je umrl igralec Paul Walker, je bila izključno prevelika hitrost.

Preiskovalci so ugotovili, da na avtomobilu, porsche carreri GT, ni bilo nobene tehnične napake ter da sta igralec Paul Walker in njegov kolega, dirkač Roger Rodas, v nesreči, ko se je vozilo zaletelo v ulično svetilko, umrla izključno zaradi prevelike hitrosti.

Preiskovalci, ki ne želijo biti imenovani, trdijo, da ni nobenih dokazov, da je imelo vozilo kakršnekoli mehanske napake, in da bi bile za nesrečo lahko krive tudi neprimerne razmere na cestišču. "Preiskujemo hitrost in samo hitrost," pravijo.

Roger, ki je vozil porscheja, je oblast nad vozilom izgubil kmalu zatem, ko mu je uspelo speljati ovinek.

Preiskovalci so že preračunali hitrost, ki naj bi jo avto dosegel ob trku, vendar natančnega podatka ne morejo razkriti, dokler ne bodo Porschejevi inženirji naslednji mesec prileteli iz Nemčije v Los Angeles ter pregledali zavore, motor in razbitine avtomobila. Natančno hitrost, ki jo je vozilo imelo ob trku, bodo določili šele po temeljitem pregledu.

Walkerjevo telo so upepelili pred enim tednom, k večnemu počitku pa so igralca položili v ožjem krogu v soboto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.