Magazin > VIP
326 ogledov

Za Whitneyjino smrt kriv njen brat?

Michael Houston, Oprah OWN
Brat pokojne pevke Whitney Houston je v intervjuju z Oprah priznal, da je on tisti, ki je slavno pevko navadil na droge, ki so jo položile v prezgodnji grob.

V ponedeljek zvečer je slavna voditeljica Oprah Winfrey iz še enega sogovornika izvlekla priznanje. Tokrat je na izpovedni stolček posedla Michaela in Cissy Houston, brata in mamo pokojne pevke Whitney Houston. Michael je v pogovoru med drugim priznal, da je bil on tisti, ki je zvezdnico začel oskrbovati s heroinom, in ne Bobby Brown, kot je prepričan ves svet.

"S tem moram živeti vsak dan"

In ker so bile prav droge tiste, zaradi katerih je Whitney februarja lani umrla, se njen brat počuti hudo krivega za njeno smrt. V svoj zagovor je povedal, da se ni zavedal, kako nevarne so lahko droge, dokler jih ni predstavil svoji sestri. "Morate razumeti, to je bilo v 80. letih povsem sprejemljivo," je razložil in dodal: "Boli me ... Počutim se odgovornega, da je prišlo tako daleč ... S tem moram živeti vsak dan do konca življenja."

Whitney je umrla 11. februarja lani zaradi mešanice kokaina, močnega zdravila xanax in marihuane.

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 21:49 04.maj 2013.

    No, vsaj priznal je, ... že to je Precej , ... je pa še vedno Žalostno. Ampak, vsaj rešena je tega pekla, ki jo je uničeval na duši . Bog Je Dober .