Magazin > VIP
3141 ogledov

Za življenje 28-letnega pevca so se borili 6 dni, pastorka še vedno v bolnišnici

Darlyn Morais Instagram
Ugriznil ga je v obraz.

Sliši se kot prizor iz grozljivke. Na noč čarovnic je 28-letnega pevca Darlyna Moraisa v njegovi hiši na severu Brazilije v obraz večkrat ugriznil pajek. Za njegovo življenje so se zdravniki borili šest dni, a žal neuspešno.

Pajek je ugriznil tudi pevčevo 18-letno pastorko, ki je še vedno v bolnišnici. Kot poročajo mediji, je njeno stanje stabilno. Pevčeva žena Jhullyenny Lisboa je razložila, da je njen mož po ugrizu doživel alergijsko reakcijo. Počutil se je utrujenega, na obrazu pa se je pojavil moder madež, ki je pozneje počrnel. Čeprav so mu takoj nudili medicinsko pomoč, je zaradi zapletov po ugrizu umrl.

Kot piše Khaleej Times, je Morais kariero začel pri 15 letih. Nastopal je v skupini, ki sta jo sestavljala še njegov brat in prijatelj. Njegov sorodnik je o njem povedal: "Vedno je bil obkrožen s prijatelji in vedno je obstajal razlog, da so ga slavili. Vedno je bil vesel in nasmejan. Imel je veliko srce, rad je pomagal ljudem okoli sebe."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.