Magazin > VIP
24 ogledov

Začela se je zabava

kraljeva poroka, William, Kate Middleton, oltar Žurnal24 main
Po uradnem sprejemu, se je začel veselejši (predvem pa bolj sproščeni) del - zabava. V sobano so posebno za to priložnost namestili celo disko kroglo.

Sprejem, za katerega je vojvodinja Cambridgea smuknila v "nekaj udobnejšega", dolgo obleko bele barve iz satena in kratko jopico, tudi delo oblikovalke Alexandra McQueena Sarah Burton, vojvoda pa v črn smoking, je bil po besedah bližnjega Williamovega prijatelja Alexa van Straubenzeeja zelo prijeten. "Atmosfera je bila zelo sproščena. Res je bilo ogromno ljudi, celo za takšen prostor kot je Buckinghamska palača. A vsi smo se imeli zelo lepo.“

Gostje so imeli priložnost slišati tudi govor princa Charlesa in mladoporočenca. "Po tem, ko so razrezali torto, je imel Charles zelo lep govor. O svojem sinu je govoril na zelo ljubeč način.“ je povedal nek drugi gost, Davida Livingstonea, ravnatelja kolidža St. Andrews, kjer sta mladoporočenca spoznala med študijem umetnostne zgodovine, pa je presenetilo s kakšno lahkotnostjo se je kraljeva družina gibala med vsemi povabljenci in se jim zahvaljevala za udeležbo.

Zdaj sledi manj formalni del, zabava, na kateri sicer kraljice ne bo. Bo pa verjetno kar veselo, saj so v dvorano namestili celo disko kroglo. Ženin si je namreč zelo želel, da bi bila zabava čim bolj drugačna od formalnega sprejema, ki ga je po poroki organizirala kraljica.

Zabavo za 300 ljudi gosti princ Charles. Mladoporočenca naj bi na poročno potovanje odpotovala v soboto, ko si bosta že vsaj malce odpočila od vseh slovesnosti.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.