Magazin > VIP
39 ogledov

"Zadevala se je pred mojimi očmi"

Angelinini redni nakupi mamil naj bi se končali leta 2000, ko je spoznala svojeg Žurnal24 main
Razpečevalec, ki je Angelino Jolie zalagal z mamili, je javnosti razkril, kako odvisna je bila v resnici Angie.

Pred novinarje je prvič stopil človek, ki je Angelino Jolie leta zalagal s kokainom in heroinom. Franklin Meyer, profesionalni razpečevalec iz New Yorka, je mamila priskrbel številnim igralcem, pop zvezdnikom in modnim oblikovalcem, za revijo Life & Style pa je razkril, da je bila Angie od drog veliko bolj odvisna kot je sprva mislil.

Meyer je Angelino spoznal februarja 1997, ko je bila igralka stara 21 let. "Če je bila v mestu, sva se srečala dvakrat do trikrat. V glavnem je kupila kokain in heroin. Ponavadi mi je dala 100 dolarjev, za kar je dobila pol grama kokaina in desetino grama heroina, oboje pa je vzela kar pred mojimi očmi. Vseeno ji je bilo, kdo je tam," je povedal Meyer.

Če gre razpečevalcu verjeti, je zvezdnico obiskal tudi na njenem domu na Manhattanu in ji prinesel, kar je želela. "Stene njenega stanovanja so bile polepljene s fotografijami trupel. Sumim, da so bila prava trupla. Bila so fotografirana na mestih, kjer so jih umorili. Ne vem, kje bi kdo dobil takšne fotografije."

Angiejine afere z mamili so se lotili tudi strokovnjaki, ki se bojijo, da bi se lahko vse skupaj ponovilo. "Obstaja možnost, da se bodo tisti, ki so mamila uživali nekaj let,  k njim znova vrnili," meni ameriška strokovnjakinja za mamila Elena Michaels. "Nekateri se proti temu borijo celo 40 let pozneje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.