Magazin > VIP
49917 ogledov

Zadnja objava Aarona Carterja: "Vidi se, da je umiral"

aaron carter Profimedia
Zvezdnik se je več let boril z odvisnostjo in duševnimi težavami.

Ko se je pred slabim letom rodil njegov sin Prince, je imel Aaron Carter, ki je umrl v soboto v svoji kopalni kadi, velike načrte. Pevec od svojega devetega leta stoji v soju luči. Otroštva zaradi svojih ambicioznih staršev ni imel. Njegov oče je bil alkoholik, ki je družino tudi fizično trpinčil. Največji šok pa je Aaron doživel, ko je dopolnil 18 let in ugotovil, da sta njegova starša zapravila ves njegov zaslužek. Še več - zapustila sta mu celo dolgove. To je pomenilo začetek konca. Carter se je začel predajati prepovedanim substancam, ki so bile leta 2012 usodne tudi za njegovo sestro Leslie, pojavile pa so se tudi duševne težave. Večkrat se je neuspešno zdravil, a leta 2021, ko se je rodil njegov sin, je povedal, da je sedaj zdrav.

Kot kaže njegova zadnja objava, sreča ni trajala dolgo. Po spletu je zaokrožil posnetek, na katerem se jasno vidi, da je Aaron pod vplivom opojnih snovi. "Potreboval je pomoč. Sram naj bo tiste, ki so mu to omogočali," je zapisal komentator, nekdo drug pa je prepričan: "Vidi se, da je umiral."

Aaron, ki je umrl v 35. letu starosti, je pred leti šokiral s temačno napovedjo, ko je v intervjuju za Us Weekly izjavil, da je mislil, da bo dočakal le 30 let. "Tudi, ko sem bil star šele 13 ali 14 let, sem pomislil: 'Bog, umrl bom'."

Nick turneje ni prekinil

Aaronov slavni brat Nick Carter je za tragedijo izvedel med turnejo njegove skupine Backstreet Boys. Od brata se je poslovil po družbenem omrežju, kjer je med drugim zapisal, naj bog čuva njegovega bratca. Pevcu se je skupina Backstreet Boys poklonila tudi med koncertom, na katerem Nick ni mogel zadrževati solza.

 

Komentarjev 2
  • Avatar Syn
    Syn 14:32 07.november 2022.

    Enkrat narkič, vedno narkič. Takih mi ni žal.