Magazin > VIP
21 ogledov

Zadnja večerja Toma in Katie

Tom Cruise, Katie Holmes, Suri Žurnal24 main
Tudi napeto ozračje na zadnji skupni večerji Toma Cruisa in Katie Holmes je dajalo slutiti na težave v raju.

Svojo zadnjo skupno večerjo sta Tom in Katie preživela med Katiejinim in Surijinim obiskom na Islandiji, kjer zvezdnik snema svoj film Oblivion, dobrih deset dni, preden je igralka vložila zahtevek za ločitev. Vedenje sedaj že nekdanjega slavnega para pa je že takrat dajalo slutiti na težave v njunem petletnem zakonu. Lokalni prebivalci mesta so namreč že med njihovim sprehodom po Reykjavíku opazili, da Katie ves čas, ko jo Tom vodi za roko po mestu, gleda v tla.

Še bolj očitno pa so se njuni skrhani odnosi pokazali na večerji, ki sta jo preživela v suši restavraciji. "Videti je bilo, da imata Tom in Katie med večerjo resen pogovor," je povedal vodja restavracije Orri Pall Vilhjalmsson za National Enquirer. "Smejati sem ju videl edino, ko sta se pogovarjala s hčerko Suri." Po pričanju neke druge priče zvezdnika očitno tudi nista imela pravega apetita, saj naj bi le malo jedla. "Imela je tisti ravnodušni izraz na obrazu. Ni kazala nobenih čustev – bila je skoraj kot robot," je o Katie povedal očividec ter dodal: "Med celotno večerjo je bila videti nesrečna, razen ko se je pogovarjala s Suri."

Tomovi dekleti sta zapustili Islandijo dva dni pozneje, 28. junija pa je Katie oznanila, da se od njega ločuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.