Magazin > VIP
82 ogledov

"Zadnje upanje za Merklovo je njena sestra"

Angela Merkel EPA
Angela Merkel poskuša biti pogumna in skriti bolečine, a očitno je, da še vedno trpi za posledicami decembrskega padca med tekom na smučeh.

Kljub poškodbi medenice, ki ji še vedno povzroča težave, se je Merklovo vrgla v delo. Od sestanka do sestanka hiti na berglah, kar lahko dolgoročno še dodatno škodi njenemu zdravju. "Bergle z oporo lahko povzročijo težave v zgornjem delu telesa. Nujno bi morala hoditi na raztezne vaje,“ je reviji Neue Post povedala terapevtka in dodala, da Merklova, če ne bo pazila nase, tvega kronične bolečine in poškodbe mišic.

"Zadnje upanje za njeno zdravje je njena sestra,“ je še zapisala omenjena revija in razložila, da je kancleričina sestra Irene Kasner ergoterapevtka. Ima celo zasebno prakso. Zanjo bi bila terapija pri sestri pozitivna tudi zato, ker Irene v njej ne vidi le samozavestne političarke, ampak že od malih nog pozna šibkosti prve dame Nemčije. "Irene je moja svetovalka na vseh področjih, ki se ne tičejo politike,“ je njun odnos pred časom opisala Merklova.

Komentarjev 4
  • Skippy 19:05 23.februar 2014.

    V tej državi je itak vedno kriv drugi. Tudi če se namensko zabiješ v tunelu, je kriv nekdo drug.

  • franke 12:22 23.februar 2014.

    KLOBO, TI SE NE RAZUMEŠ V POLITIKO. MERKLOVA JE KRIVA ZA GRČIJO IN CIPER. SI ŽE POZABIL. TUDI V SLOVENIJI IMA PRSTE VMES ONA.

  • KLOBO 11:42 23.februar 2014.

    franke !!! Se ti je zavrtelo v glavi ali pa si pravkar prispel iz zaprtega oddelka Psihi. bolnice !!