Magazin > VIP
39 ogledov

Zagreta za najbolj seksi moškega na svetu

Scarlett Johansson FameFlynet Pictures
Scarlett Johansson je uživala na zmenku z najbolj seksi moškim na svetu Bradleyjem Cooperjem. Se nam obeta nov zvezdniški parček?

Bradley Cooper | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Da se med zapeljivo Scarlett Johansson in najbolj seksi moškim na svetu po izboru revije People Bradleyjem Cooperjem (na fotografiji) nekaj plete, se je govorilo že lani, zdaj pa naj bi postalo več kot očitno, da sta si zvezdnika resnično naklonjena. Igralca so namreč zasačili v prestižni restavraciji Wolfgang Puck na Bel Airu, ko sta si med večerjo v soju sveč izkazovala očitno naklonjenost.

"Delovala sta zelo sproščeno in očitno je bilo, da sta si všeč. Bradley je bil vidno očaran nad Scarlettino lepoto, Scarlett pa je igrala njegovo igro, se z njim spogledovala in se smejala njegovim šalam. Kemija med njima je jasno vidna, bila sta zelo prisrčna. To je zagotovo vse prej kot le prijateljska večerja, videti sta bila zelo zagreta drug za drugega," je izdal očividec in dodal, da je bil Bradley pravi kavalir in celo vstal, ko se je Scarlett opravičila, da mora na toaleto.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.