Magazin > VIP
43 ogledov

Zaharina mama razložila, zakaj želi hčer nazaj

Zahara Profimedias
Spregovorila je biološka mama posvojenke Angeline Jolie.

Na dan prihaja vedno več informacij o posvojitvi 10-letne Zahare, posvojenke Angeline Jolie. Njena biološka mama Mentewab Dawit Lebiso pravi, da se je hčerki odpovedala, da dekletce ne bi umrlo od lakote, ni pa podpisala posvojitvenih dokumentov. Oblasti so ji menda zagotovile, da bo svojo hčer lahko spet videla.

"Želim, da se moja hčerka vrne domov, kjer so njene korenine in kjer bo našla svojo identiteto,“ je povedala za InTouch. Strokovnjak za posvojitve Jerri Jenista pravi, da Angelino Jolie upravičeno skrbi za hčerko. "Če je otroka v sirotišnico odpeljal sorodnik in namesto mame podpisal dokumente, mati res ni mogla vedeti, da je otroka za vedno izgubila,“ pravi.

Agencija  Wide Horizons for Children, ki je bdela na Zaharino posvojitvijo, pa ima drugačen pogled na ta primer. Pravijo, da je posvojitev zakonita. "Zanesti se moramo na dokumente, ki nam jih je posredovala vlada,“ pravi njihov predstavnik. V teh dokumentih, ki jih je podpisala Zaharina babica, je pisalo, da je Mentewab Dawit Lebiso mrtva.

Angelina se na obtožbe še ni odzvala. Njeni prijatelji pa so povedali, da je igralka še vedno prepričana, da je Zahara sirota in da je ta ženska, ki trdi nasprotno, lažnivka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.