Magazin > VIP
2 ogledov

Zahteva test očetovstva

Usher kopira Homerja Simpsona. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ameriški pevec Usher je zahteval test očetovstva, ki bo potrdil njegove dvome, da ni oče najmlajšega sina Tameke Foster.
UsherRaymond in Tameka Foster sta že dober mesec v ločitvenem postopku. Seveda bo moral Usher najevrjetneje Tameke plačevati nekdanji soprogi plačevati preživnino. Prav zato je nedavno zahteval test očetovstva, ki bo potrdil ali ovrgel trditve Fosterjeve. Usher meni, da Naviyd Ely Raymond ni njegov, saj v času njegovega spočetja s Tameko nista imela spolnih odnosov.

Po navedbah ameriškega časnika National Enquirer je bil Usher presenečen nad drugim stanjem takrat njegove managerke Tameke Foster, saj je bil Usher veliko časa odsoten in so bili njuni spolni odnosi sorazmerno redki. Tudi njegovi sorodniki in prijatelji so mu večkrat namigovali, da naj bi ga Tameka v času njegove turneje prevarala.

Tameka je na sodišču pojasnila, da je novica o ločitvi prišla kot strela z jasnega, saj sta se nekaj dni pred tem ljubila in dodaja, da mu je bila v zakonu zvesta. Od Usherja zahteva preživnino za oba otroka Usherja Raymonda in Naviyda Elyja. Usher pa zahteva skupno skrbništvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.