Magazin > VIP
36 ogledov

Zakaj je Charlène še v bolnišnici?

charlene, albert Profimedias
Monaška kneginja Charlène je rodila 10. decembra, a je še vedno v bolnišnici.

Monačani so presrečni, da je njihov knez dobil dva zakonita naslednika, še vedno pa čakajo, da jim bosta Albert in Charlène Jacquesa in Gabriello tudi uradno predstavila. Kot je potrdil dvor, je Charlène z otroki še vedno v bolnišnici, čeprav bi jo morala zapustiti že v ponedeljek. Domov naj bi prišla šele tik pred božičem, pišejo mediji.

Dvor je po rojstvu otrok sporočil, da se vsi trije počutijo odlično. To je za revijo Gala potrdila tudi kneginja in dodala, da sta se otroka rodila dva tedna prezgodaj. V primeru nedonošenčkov pa v veljavo stopi poseben protokol. "Sprejeti je treba določene varnostne ukrepe, tudi za mamo. Preden lahko zapustita bolnišnico, se morajo prepričati, da sta dovolj težka in močna,“ je povedala Charlène.

Monačani pa se lahko veselijo še ene novice. Dan, ko bo Albert svojim podanikom predstavil otroka, bodo namreč razglasili za nov državni praznik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.