Magazin > VIP
28 ogledov

Zakaj kneza Alberta ni na seznamu gostov?

evropski superpokal atletico chelsea princ albert charlene Reuters
Jutri se bo poročila švedska princesa Madeleine. Z njo se bodo veselile številne evropske kronane glave. Pride tudi kneginja Charlene, a brez svojega kneza.

Švedski časnik Aftonbladet je objavil seznam gostov, ki se bodo to soboto udeležili poroke švedske princese Madeleine. Na seznamu ni monaškega kneza Alberta, se bo pa dogodka udeležila njegova žena Charlene. "Poroke v Stockholmu se bo udeležila kneginja Charlene,“ so sporočili z monaškega dvora, Albertove odsotnosti pa niso komentirali. Revija Bunte špekulira, da kneza ne bo, ker je v nedeljo v Monte Carlu "Festival de Télévision“.

Bodo govorice o zakonski krizi v soboto spet oživele? Nazadnje se je o njej spet veliko pisalo po kronanju nizozemskega kralja Willema-Alexandra. Slovesnosti v Amsterdamu se je namreč udeležil le Albert, ker je bila Charlene konec aprila Južni Afriki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.