Magazin > VIP
22 ogledov

Zakaj se Ashton še noče ločiti od Demi

Ashton Kutcher Mila Kunis FameFlynet
Da ločitev med Demi Moore in Ashtonom Kutcherjem še vedno ni dokončna, naj bi bila kriva Ashton in dejstvo, da je "skopuški".

Čeprav sta se razšla že pred skoraj enim letom, sta Demi Moore in Ashton Kutcher uradno še vedno poročena. Za to naj bi bil kriv predvsem Ashton, ki nikakor noče pristati na deljenje premoženja in z Demi še vedno ni našel skupnega jezika. Kot je za revijo US Weekly povedal neimenovani vir, je Ashton pravi skopuh, čeprav z eno (dvajsetminutno) epizodo serije Dva moža in pol zasluži skoraj 540 tisoč evrov. Dokler se ne bosta dogovorila o tem, kako bosta razdelila premoženje, bosta še naprej mož in žena. Če gre verjeti ameriškim medijem, je 34-letni igralec težek kar 107 milijonov evrov, Demi pa 116 milijonov.

A ne glede na to, da je še vedno poročen, se je Ashton že spustil v novo razmerje, in sicer z Milo Kunis, s katero sta se spoznala že pred 14 leti med snemanjem humoristične serije Oh, ta sedemdeseta. Pred kratkim sta se končno nehala skrivati in tudi javno pokazala, da sta par.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.