Magazin > VIP
15 ogledov

Zakaj se izplača biti gost na njuni poroki

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Kim Kardashian in Kanye West sta si zadala, da bo njuna poroka ena izmed največjih in najrazkošnejših.

Zvezdnika sta že enkaj mesecev povsem predana načrtovanju poroke, ki bo po pripovedovanju virov ena izmed najrazkošnejših. Čeprav se ne bosta poročila v Versajski palači, kot sta sprva želela, bosta poskrbela, da njunih 200 gostov ne bo nikoli pozabilo njune poroke. Kot poroča britanska spletna stran Femalefirst.co.uk, naj bi Kanye in Kim za vsakega gosta zapravila vrtoglavih 90.000 evrov. Že sama poročna vabila bodo pravo razkošje, saj izdelava le enega stane 700 evrov.

"Želita si, da bi bila vabila karseda bleščeča. Vsak gost bo prejel svileno škatlico, v kateri bo album s fotografijami mladoporočencev, v njej pa bo vsak gost našel vabilo iz svile, ki bo zataknjeno ob list iz pravega zlata in speto z zaponko iz biserov."

Hoče biti popršena z diamanti

Kot je še znano, naj bi se Kim in Kanye vseeno poročila v Franciji, kjer sta za goste najela hotel s 199 sobami, tja pa jih bo pripeljalo zasebno letalo. Poskrbela sta tudi za to, da nihče od gostov ne bo zapravil niti centa. "Vsak bo dobil vrečko z darili, v kateri bo šampanjec za 350 evrov, kozmetični izdelki za 140 evrov, ročno narejeni spominki z njunimi inicialkami iz kristalov Swarovski, stekleničke parfumov in boni v vrednosti 180 evrov za razvajanje v hotelskem spaju," je še izdal vir.

Še najrazkošnejša pa bo nevesta, ki se bo na veliki dan preoblekla v kar tri poročne obleke, še prej pa ji bodo po telesu razpršili prave diamante in 14-karatno zlato, saj želi dobesedno sijati.

Komentarjev 1
  • siberia 13:09 02.april 2014.

    Bolj nesimpatičnega in odurnega para že dolgo ni bilo na sceni, še Murko z ženo mi je bolj simpatičen...