Magazin > VIP
15 ogledov

Zakaj se je George Clooney razšel z Elisabetto

George Clooney Elisabetta Canalis Žurnal24 main
Prijatelj Georgea Clooneyja in Elisabette Canalis Manuele Malenotti se je razgovoril o tem, zakaj sta se razšla in da je že dolgo vedel, da njuna zveza ne bo zdržala.

"Od začetka sem vedel, da ne bo trajalo," je povedal prijatelj Georgea Clooneyja Manuele Malenotti iz Italije. George se je pred dvema tednoma razšel z Elisabetto Canalis, s katero ju je pred dvema letoma spoznal ravno Manuele. "Vse vem o njuni zvezi, saj sem ju jaz spravil skupaj. George je želel srečati Elisabetto in me je prosil, naj mu jo predstavim. To sem naredil, vendar sem vedel, da ne bosta ostala skupaj," je zaupal medijem, pri tem pa kot razlog navedel: "George je odločen, da se ne bo več poročil ter imel otrok, in ne bo si premislil." Vendar pa zatrjuje: "Lahko rečem, da je bila njuna ljubezenska zgodba zelo intenzivna. Odprl ji je vrata v svoje življenje, predstavil jo je vsem prijateljem in družini. Popolnoma izključujem možnost, da je bilo to izmišljeno."

Poleg tega je kot njegov prijatelj, ki ga pozna že deset let, zanikal tudi številne govorice o tem, da naj bi bil George homoseksualec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.