Magazin > VIP
5278 ogledov

Zakaj so Johnnyju Deppu pomagali zapustiti hotel v Birminghamu?

johnny depp Profimedia
Fotografije igralca so zakrožile po spletu. Kaj se je dogajalo?

Prejšnji ponedeljek so nastale fotografije igralca Johnnyja Deppa, na katerih je vidno, da mu varnostniki pomagajo iz hotela. Igralec v rokah drži skodelico kave, eden izmed varnostnikov pa ga je prijel za roko medtem ko so ga pospremili iz Grand Hotela Birmingham v Angliji.

Vir je za Page Six povedal, da ga je njegova varnostna ekipa varovala pred številnimi množicami oboževalcev, ki ga spremljajo vse odkar se je prejšnji teden zaključilo njegovo sojenje.

"Kamor koli gre, ga oboževalci oblegajo," je povedal vir za omenjeni portal.

Na posnetkih je 58-letni zvezdnik filma "Pirati s Karibov" videti razburjen, medtem ko ga je eden od moških držal za desno roko, drugi pa je stal tesno za njima, medtem ko ga je vodil iz luksuznega hotela.

Nekaj ur pred tem je igralec zapravil več kot 62 tisoč dolarjev za razkošno indijsko večerjo, s katero je proslavil svojo zmago s prijatelji. Slavnostna večerja v restavraciji Varanasi je vključevala pristne indijske jedi, neskončne koktajle in veliko roseja. Povabljenih je bilo okrog 20 ljudi, med njimi tudi 77-letni igralec, prijatelj in glasbeni sodelavec zvezdnika filma "Edward Scissorhands" Jeff Beck.

Komentarjev 2
  • alen04 11:16 10.junij 2022.

    Je biu nadevan kot maura. Toda to je Anglija in ne hebajo nekih zvezd.

  • Avatar zoo
    zoo 09:49 10.junij 2022.

    Ha, če verjameš! Pedo!