Magazin > VIP
20 ogledov

Zakaj sta se razšla Lewis in Nicole

Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton EPA
Ko sta se Nicole Scherzinger in Lewis Hamilton pred nekaj dnevi razšla, sta kot razlog za konec zveze navedla prenatrpan urnik. Bližnji prijatelj pa je zdaj razkril pravi vzrok.

Nicole in Lewis sta se po besedah bližnjega prijatelja razšla zato, ker slavni dirkač še ni pripravljen na otroka s pevko. Šestindvajsetletni Lewis je zato končal njuno štiriletno razmerje. "Nicole je od njega zahtevala več, kot ji je lahko nudil," je povedal vir in dodal, da je Nicole obupana zaradi prekinitve in je celo prosila organizatorje ameriškega X Factorja, kjer je sodnica, da bi začasno prekinili snemanje. A šefi so rekli ne. "Njihov urnik je preveč natrpan, da bi si lahko privoščili prekinitev," je še izdal vir. "Nicole je čisto na tleh, a ne preostane ji drugega, kot da si na obraz nadene velik nasmeh in opravi svoje delo."

Medtem pa Lewis konec razmerja bolje prenaša in upa, da bosta s sedem let starejšo zvezdnico ohranila prijateljski odnos. "Ostajava prijatelja in se vsak po svoje razvijava naprej. Družina mi stoji ob strani, tako da se počutim precej dobro."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.