Magazin > VIP
33 ogledov

Zakaj v šovih zmagujejo Andreji?

Gostilna išče šefa Saša Despot
Novi zmagovalec šova Gostilna išče šefa Andrej Murko je že tretji Andrej, ki je v zadnjih letih zmagovalec resničnostnih šovov.

V prvem resničnostnem šovu Bar leta 2005 je zmagal Andrej Lavrič, dve leti kasneje je v prvem resničnostnem šovu Big Brother slavil Andrej Novak. V ponedeljek smo dobili še enega zmagovalca Andreja, ki je postal ponosni šef slavne gostilne.

Ali gre morda za naključje ali pa številke v imenu Andrej le nakazujejo, da jim je namenjena zmaga, smo povprašali znano numerologijo Lili Sorum. Pojasnila je, da ime Andrej nosi vplive števila 7, ki simbolizira perfekcionizem in visoke zahteve.

"Nekako označuje višji standard. Same črke nosijo energije števil 1 in 5, ki označujejo dinamiko in hitro prilagodljivost. Samo število 5 simbolizira marketing, promocijo in trženje, zato ni naključje, da je oseba pod vplivom tega števila uspešna pod žarometi. Na neki način potrebuje ta izziv, pozornost in drobnogled kot dodatno stimulacijo in motivacijo," je še pojasnila numerologinja.

Komentarjev 3
  • depresija 18:34 13.december 2012.

    mph, a to si naštel imena tvojih očijev? bosta šla z mamico an, ban, pet podgan,... zmagovalec se lahko vpiše in podpiše v tvoj rojstni list hehe

  • Kika 16:22 13.december 2012.

    Ali ni zmagal v enem od njih neki Nizde, Neske, Naske neki neki? :D

  • mph 10:00 13.december 2012.

    Khm, ne razumem naslova. Kakšni pa bi morali? Zokiji, Brankiči, Janiji, ... ?