Magazin > VIP
23 ogledov

Zakon jo je omehčal

ellen_main Žurnal24 main
Komedijantka Ellen DeGeneres, ki se je pred kratkim poročila z dolgoletno partnerico in igralko Portio De Rossi, je povedala, da se po poroki počuti drugače.
"Moje srce je začutilo spremembo, je omehčano in nekako bolj zaljubljeno," je povedala Ellen. "Ne vem, zakaj, toda vse se zdi tako zelo romantično in ljubko. Počutim se blaženo," je dodala televizijska voditeljica. 50-letna Ellen DeGeneres in 35-letna Portia De Rossi sta se poročili avgusta na svojem domu v Los Angelesu. Zvezdnici je na ta dan spremljalo 19 ljudi, poroko pa sta napovedali že maja letos, ko je kalifornijsko vrhovno sodišče razsodilo, da imajo tudi istospolni partnerji pravico do poroke.

"Še vedno se nisem navadila na misel, da sem poročena in da sedaj svoje žene ne smem predstavljati kot dekle. Moram se naučiti besede žena," se je še pošalila komičarka. Poroka naj bi ji spremenila življenje na bolje, vplivala pa naj ne bi na šesto sezono njene oddaje, ki kmalu prihaja na male ekrane.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.