Magazin > VIP
26 ogledov

Zakon končala zaradi TV-posnetkov

Kim Kardashian Flynet
Kim Kardashian je končno razkrila, zakaj je končala 72-dnevni zakon s Krisom Humphriesom. Razlog so televizijski posnetki serije Kourtney & Kim Take New York, na katerih je videla, kako se Kris vede do nje in njene družine.

Sredi oktobra je Kim končala snemanje druge sezone resničnostne serije Kourtney & Kim Take New York, v kateri nastopa s sestro Kourtney. Čeprav Kim ni producentka serije, ima popoln nadzor nad tem, kaj se bo predvajalo, zato je po snemanju pregledovala posneto gradivo. Ob tem pa je bila povsem šokirana, ker je videla, kako se njen novopečeni mož Kris vede do nje in njene družine. "Kim je bila zgrožena in ni mogla verjeti, da se je poročila z moškim, ki tako ravna z njeno družino," je za spletni portal RadarOnline.com razkril neimenovani vir.

Kaj je tako pretreslo Kim, ni znano, žal pa tega ne bomo videli niti v seriji, saj je 31-letna zvezdnica poskrbela, da posnetki, ki so povzročili konec 72-dnevnega zakona, ne bodo ugledali luči sveta. "Gledalci bodo v zadnjih delih serije sicer lahko videli, kako se razmerje s Krisom končuje, a posnetki, ki so tako razburili Kim, ne bodo predvajani," je še izdal vir. Druga sezona serije Kourtney & Kim Take New York se bo na programu E! premierno začela 27. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.