Magazin > VIP
25 ogledov

Zakon po slabem mesecu že v krizi?

Jessica Biel Justin Timberlake FameFlynet
Jessica Biel in Justin Timberlake imata težave.

Hollywoodska zvezdnika sta se vzela 19. oktobra, a zakonske sreče je menda že konec. Jessica in Justin naj bi se sprla, ker je Jessica svojemu soprogu zaukazala, naj prekine stike s samskimi prijatelji, ki razmišljajo samo o zabavah.

"To so fantje, ki za konec tedna potujejo v Las Vegas, uživajo v eksotičnih klubih in seksi ženskah. In Justin je del te družbe,“ je izdal vir in dodal, da je Jessici otročje vedenje Justinovih prijateljev trn v peti. "Boji se, da bi ga prepričali v neumnosti. Sedaj, ko sta poročena, ji je dovolj tudi nenapovedanih nočnih obiskov njegovih fantov.“

Jessica naj bi svojemu možu zato postavila ultimat – jaz ali prijatelji. Izgubila je … "Justin ji je razložil, da se jim ne bo odpovedal in Jessico še dodatno ujezil z izjavo, da v naslednjih dveh letih ne namerava postati oče,“ je še povedal vir. Jessica naj bi se sedaj v joku spraševala, ali se je poročila s pravim.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.