Magazin > VIP
126 ogledov

Zakon princese Madeleine na preizkušnji?

Princesa Madeleine Chris O'Neill EPA
Švedska princesa Madeleine in njen mož imata v zadnjem času ogromno težav, ki so očitno že začele načenjati njun zakon.

Noseča princesa Madeleine in njen soprog, Američan Chris O'Neill, sta se preselila na Švedsko, kjer so jima novinarji ves čas za petami. Tudi zato, ker sta se zakonca znašla v težavah.

Neplačani računi

O'Neill je že pred časom povedal, da se odpoveduje kraljevemu nazivu, saj želi še naprej delati kot poslovnež. Delo si je s selitvijo v Evropo precej otežil, a O'Neill je prepričan, da bo posle lahko vodil tudi na daljavo. Zlobni jeziki pa namigujejo, da je Američan svojo domovino zapustil zaradi neplačanih računov in težav z davčnim uradom. Ko je ta informacija prišla v javnost, je O'Neill dolgove takoj poravnal in se opravičil. "V prihodnosti bom bolj organizirano pristopil k upravljanju s svojimi zasebnimi financami,“ je obljubil.

Spor v restavraciji

Čeprav je krivdo priznal, je bila škoda že narejena. Pritisk, ki ga je Madeleine doma izpostavljena že dalj časa – spomnimo, da so ji njeni podaniki zamerili selitev v ZDA in nesodelovanje z domačimi mediji – je očitno dosegel vrelišče in načel njen zakon. V neki restavraciji sta se zakonca menda hudo sprla. "Chris je veliko mahal z rokami in svojo ženo ves čas grdo gledal. Sedela sta na sredini restavraciji. Niti enkrat se nista nasmehnila. Vzdušje je bilo zelo nenavadno," je povedal očividec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.