Magazin > VIP
23 ogledov

"Zakon s Tomom je bil zastrupljajoč"

Nicole Kidman Keith Urban FameFlynet
S to izjavo bo Nicole Kidman bržkone prizadela Toma Cruisa, ki mu ženske kar bežijo iz njegovega življenja.

Avstralska igralka Nicole Kidman se je v nedavnem intervjuju za revijo Vanity Fair precej razgovorila o zasebnem življenju in med drugim spregovorila o svojem nekdanjem možu Tomu Cruisu in njunem zakonu. "Bila sem tako mlada. Veste – in to mislim brez nespoštovanja do tega, kar sem imela s Tomom –, šele zdaj sem našla svojo veliko ljubezen. Resnično nisem vedela, če se bo to kdaj zgodilo," je povedala in dodala: "Želela sem si ljubezni, a nekaj časa to ni bilo tisto, po čemer sem hrepenela, saj nisem hotela skakati iz enega razmerja v drugo. Dolgo sem bila samska, kar mi je pomenilo veliko, saj sem bila še otrok, ko sem se poročila. Morala sem odrasti."

Zvezdnica je ob tem razložila, da sta s Tomom živela v nekakšnem "mehurčku", v katerem sta se osredotočala samo drug na drugega, kar je bilo "zastrupljajoče".

Nicole in Tom sta se poročila, ko je bila ona stara komaj 23 let, njun zakon pa je trajal 11 let. Zdaj je že sedem let srečna ob country pevcu Keithu Urbanu. Za njeno srečno življenje je krivo predvsem mirno življenje v Nashvillu, saj jo ljudje le redko prepoznavajo, pravi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.