Magazin > VIP
45 ogledov

Zakona med Lamarjem in Khloé je konec

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Iz sveta zabave čez lužo danes poročajo o uradnem koncu zakona med košarkarjem NBA Lamarjem Odomom in resničnostno zvezdnico Khloé Kardashian.

O čemer se je pisalo že več mesecev, je zdaj postalo še uradno. Khloé Kardashian je le vložila zahtevo za ločitev od moža Lamarja Odoma, kateremu so zadnje čase pripisali več skokov čez plot in vdajanje drogam. Avgusta so ga celo aretirali zaradi vožnje pod vplivom mamil, za kar je dobil triletno pogojno kazen. Čeprav je Khloé še do pred kratkim trdila, da je med njima vse v najlepšem redu, ter da stoji ob strani svojemu možu, je zdaj le storila to, kar ji je že pred meseci svetovala mama Kris. Na losangeleškem sodišču je vložila ločitvene papirje in kot razlog za konec zakona navedla nepremostljive razlike.

Da se je končno odločila, da konča težavno razmerje, je 29-letna zvezdnica pokazala v sredo, ko se je na družabnem dogodku v Beverly Hillsu pojavila brez poročnega prstana.

Khloé in Lamar sta se poročila leta 2009, le en teden po tem, ko sta se spoznala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.