Magazin > VIP
7607 ogledov

Zakonca Beckham sta se končno nekaj naučila

david beckham, victoria beckham
1/5
Po dolgem času pozitivno presenetila.

Eden najbolj glamuroznih parov sveta, David in Victoria Beckham, se že nekaj časa borita proti grdim govoricam, da je njunega 20-letnega zakona konec.

Vse se je začelo z intervjujem, ki ga je David dal za avstralsko televizijo. V njem je povedal, da zakon, ki traja že toliko let kot njun, zahteva "garanje“ in da je zapleten. Nekateri mediji so takrat tudi poudarjali, da se par že nekaj mesecev ni skupaj pojavil v javnosti, tudi zato ne, ker ne živita skupaj – Vicky stanuje v Londonu, David pa v Miamiju.

Viri blizu slavni družini pa so povedali, da se David počasi umika od znamke Beckham, ki jo tako spretno promovira njegova žena. Lani je zvezdnik kupil šest milijonov vredno vilo, katere lastnik je le on. Gre za prvo posestvo, ki ni registrirano na oba. Poleg tega se je razšel s Simonom Fullerjem, ki je 23 let skrbel za imperij Beckhamovih. Sedaj Fuller sodeluje le še z Vicky.

Decembra sta se Beckhamova skupaj le pojavila na uradnem dogodku, a na fotografijah nista bila videti sreča. Nekaj tednov pozneje so ju spet skupaj ujeli v javnosti. Tudi takrat se je zdelo, da med njima ni vse rožnato.

Sedaj pa sta David in Vicky fotografom le pokazala malo bolj veder obraz. Na dogodku znamke Reebok sta se držala za roke. David se je smejal, nasmeh pa so opazili tudi na Victorijinem obrazu, kar je prava redkost.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.