Magazin > VIP
50 ogledov

Zakonca Obama vse bližje ločitvi?

Barack Michelle Obama FameFlynet
Tuji mediji poročajo, da med zakoncema Obama vse bolj škriplje. Nazadnje naj bi se močno sprla zaradi Michellinega razkošnega potovanja na Kitajsko.

Da med Barackom in Michelle ni vse v najlepšem redu, se namiguje že dlje, zdaj pa naj bi se stanje še malce poslabšalo, saj si je prva dama privoščila drago potovanje na Kitajsko. Predsednik naj bi že pred časom svojo ženo opozoril, da sta za potovanja zapravila že preveč davkoplačevalskega denarja. "Ta prepir je bil res glasen, najverjetneje tudi eden izmed največjih, kar jih je videla Bela hiša," je za časnik National Enquirer povedal vir iz Bele hiše in dodal: "Barack je dobesedno znorel, ko so mu svetovalci povedali, da so presegli mejo prav zaradi Michellinega obiska Kitajske."

Prvi dami zato marsikdo očita, da si svet ogleduje na račun davkoplačevalcev in da počne, kar hoče. "Barack jo je že prej prosil, naj preloži potovanje, a ga je zavrnila." Spletna stran Showbizspy poroča, da je Michelle naravnost prekipelo, ko jo je mož vprašal, zakaj je morala na Kitajsko povabiti še svojo mamo. "Začela se je dreti nanj, da je lahko vesel, da ga ni pustila, ko si je dovolil škandal zaradi selfija na slovesnosti Nelsona Mandele. Potem je odvihrala iz sobe."

Luksuz na Kitajskem

Michelle se je na Kitajsko za sedem dni odpravila z mamo in hčerkama, prebivale pa so v razkošnem hotelu, kjer nočitev menda stane približno šest tisočakov na noč. Privoščile so si 315 kvadratnih metrov velik apartma, ki vključuje služabnika 24 ur na dan.

Številni sicer podpirajo potovanja prve dame, saj pravijo, da tako skrbi za dobre odnose med dražavama.

Komentarjev 2
  • 1111 15:42 02.april 2014.

    ...kdo je Obama?

  • maresem 11:23 02.april 2014.

    Pa na čevel naj jo da... presranko naduto. Menda ne bo prenašal to derište še naslednja leta...