Magazin > VIP
50 ogledov

Zakuhala sta naraščaj!

Valentina Smej Novak in Luka Novak mediaspeed
Zvezdniški kuharski parček Valentina Smej Novak in Luka Novak bosta januarja zibala!

"Novico potrjujem," je za naš portal povedala Valentina Smej Novak, ki je v četrtem mesecu nosečnosti. To bo za zakonca tretji skupni otrok, Luka pa ima iz prejšnjega zakona še hčerko Katarino.

Valentina se počuti odlično, trebušček pa je že precej očiten. Zakonca sta ravno končala priprave za novo sezono oddaje Ljubezen skozi želodec, o kateri nam je Valentina zaupala:

"Tokrat se bomo posvečali preprosti slovenski hrani. Uporabljali bomo izključno domače surovine in se spoprijeli s pripravo najbolj priljubljenih slovenskih klasik: sami bomo v kozarcu stepli domače maslo, zamesili dehtečo pehtranko, nasitili družino s prekmurskimi dodoli, skuhali joto, spekli friko iz tolminskega sira … Tradicionalne surovine pa bomo uporabili tudi v novih kombinacijah: piščanec s cvičkom je bil pravi hit na snemanju, Lukova pikantna orientalska krompirjeva solata z osličem v pivskem testu pa bo, stavimo, postala nova petkova klasika."

Komentarjev 5
  • pilotko 07:43 12.september 2011.

    KAJ ne morš verjet , poročila sta se Thaler in Chiccolina?

  • zic 14:25 11.september 2011.

    čudovita oddaja!! folk dejte se mal sprostit pa nehat težit ker ni treba na vsakem koraku skozi šimfanje kazat svoje nezadovoljstvo s samimi seboj! hvala

  • Kika 15:35 09.september 2011.

    Valentina Smej Novak še ni uspela pravilnega stavka skupaj spravit, le zakaj bi ga sedaj... Po njenem so pač surovine... :(