Magazin > VIP
30 ogledov

"Žal mi je, da mama ni spoznala Kate"

Princesa Diana Reuters
Poročni dan, ki bi za Williama in njegovo Kate moral biti najsrečnejši, je princu prinesel žalostne spomine na mamo, pokojno princeso Diano, ki na ta dan ni mogla biti ob njem.

Princ William je ob proslavi diamantnega jubileja svoje babice, kraljice Elizabete II., v precej čustvenem pogovoru z novinarko ameriške televizije ABC priznal, da je na svoj poročni dan zelo pogrešal mamo, princeso Diano, ter dodal, da mu je žal, da ni imela priložnosti spoznati njegove žene Kate Middleton.

"Nekako sem se vnaprej psihično pripravil. Nisem želel, da bi se mi tresle ustnice ali kaj podobnega," je povedal o pripravah na svoj veliki dan aprila lani ter priznal: "Prvič, odkar je umrla, pa sem pomislil, kako krasno bi bilo, če bi bila tukaj, in kako žalostno je, da tega ni mogla doživeti. Verjamem, da bi ji bilo všeč, in mislim, da bi bila zelo ponosna na nas. Žalosti me, da ne bo nikoli spoznala Kate."

Tudi princ Harry se je ob bratovi poroki spomnil na mamo, ki je umrla avgusta leta 1997 v avtomobilski nesreči v Parizu, in dejal, da bi ji bila Kate všeč.

Želi si dediča

William je priznal, da si zelo želi družine. "Oba s Catherine se že veseliva tega," je povedal ter se ob novinarkinem vprašanju, ali bi rad oznanil kakšno veselo novico, zasmejal in dejal: "Ničesar ne boste izvlekli iz mene." Bolj zgovoren glede otrok pa je bil njegov mlajši brat: "Otrok si želim že od zgodnjih let. Tako le čakam na pravo osebo, na nekoga, ki bo pripravljen prevzeti to vlogo."

Komentarjev 1
  • zlatane 21:24 01.junij 2012.

    ko bi se eni malo zase brigali