Magazin > Film & Glasba & TV
383 ogledov

Zala Ribič Đurič s prvim videospotom

Zala Ribič Đurič Youtube
Zala Ribič Đurič je predstavila svoj prvi videospot za skladbo Šele zdaj.

Zala Ribič Đurič je s svojim glasbenim prvencem dokazala, da njen skok v glasbene vode ni le kaprica. Poletna melodija, za katero je besedilo napisala sama, gre hitro v ušesa, Zala pa je v videospotu razkrila, da ima tudi nekaj igralskega talenta.

Mama Tanja Ribič in oče Branko Đurič - Đuro pa pri novem projektu nista imela veliko prstov vmes, saj je Zala izrazila željo, da bo to čisto njen projekt. "Ne siliva je v to smer. Če bo želja velika, bo že sama izplavala na površje. Stojiva ji ob strani in ji ščitiva hrbet, posebno spodbujala pa je ne bova, saj ne favorizirava nobenega poklica, tudi najinega ne, in je ne želiva usmerjati. To se mi zdi še prezgodaj. Če je njena želja dovolj velika, bo že sama prehodila to pot," nam je aprila izdala Tanja.

Komentarjev 7
  • Trovlak 14:45 16.avgust 2013.

    Meni je pa prav simpatično vse skupaj. Sploh glasba, ki ni povsem vsakdanji ritem in tudi uporabljeni inštrumenti se razlikujejo. Precej spominja na stil Ane Pupedan. V besedilu se pa vidi moč in se takoj opazi, da ga ni pisal ...prikaži več nihče slovenskih izpostavljenih tekstopiscev, ker je prepoznati nove besedne zveze. Punca pa sploh ni napačna. Sploh ni pogoj, da mora biti igralka ali pevka in podobna svojim staršem. Če jo starša pri njenem ustvarjanju podpirata, valda, da bosta naredila vse možno od financiranja snemanja kakor tudi izkoristila veze za medijsko promocijo. Rajši vidim to kakor pa, da nek minister po vezah zaposli v parlamentu svojo nesposobno hčer/sina ipd. Kar tako naprej, Zala!

  • mark.kralj 12:47 14.avgust 2013.

    Ojoj. Kr neki. Če se ne bi tko pisala, ne bi noben niti objavu.

  • mark.kralj 12:47 14.avgust 2013.

    Ojoj. Kr neki. Če se ne bi tko pisala, ne bi noben niti objavu.