Magazin > VIP
352 ogledov

Zala Đurič nastopila na newyorškem filmskem festivalu

zala ribič Nika records
Zala Ribič Đurić uspehe počasi žanje tudi čez lužo.

Zala Ribič Đurić | Avtor: Facebok Facebok
Pevka in igralka Zala Ribič Đurić, ki igro študira v New Yorku, se počasi uveljavlja tudi v filmskem in glasbenem svetu čez lužo. Temnolaska je tako dobila priložnost nastopiti na festivalu neodvisnega filma Winter Film Awards. Festival, ki se je odvil v samem srcu New Yorka, na znani 5. aveniji,  je otvorila z angleško verzijo avtorske pesmi Maj. 

"New York mi zelo dobro dene. Rad me ima, jaz pa njega. Ogromno norih zanimivih stvari počnem, ki jih sicer ne bi mogla. Ampak kljub temu, ne morem nehat mislit na našo lepo državico," je o življenju 'na vrhu sveta'  povedala Zala.

 
Komentarjev 12
  • matermila 14:38 17.marec 2016.

    TUDI čez lužo?Ja kje pa še drugje?Še nisem slišal za kak njen uspeh.Sicer pa stari vse plača,tudi take članke.

  • kapibara 14:36 17.marec 2016.

    Uspeh žanje čez lužo, ko se ji upse prebiti , na prehodu za peščece, ob zeleni ulici, na drugo stran..Drgač pa zafušana kot ta stare dva: porš - Arboretum s razbito stekelnico na vratu- betonski zid nad Fieso.. plačevanje ...prikaži veče pokojnine iz blagajne Min. za kulturo.. državljanstvo na podlagi kvazi dobrobit za SLO kulturo..tipično : je pač samo blond.. hči pa črna in z neomejeno uporabo sponzorskih Mach gillet 3

  • matermila 14:36 17.marec 2016.

    Kolko je Đuro plačal za ta zmazek?Zala študira igro v New Yorku.Kolk je pa stara ta Zala?In kje poje,še nikdar nisem slišal karkoli o njej.