Magazin > VIP
65 ogledov

Zala Đurić Ribič po stopinjah Ala Pacina

zala đurić Osebni arhiv
Zala Đurić Ribič se bo preselila v ZDA.

Zala Đurić Ribič je lani en mesec bivala v New Yorku, kjer je na New York Film Academy obiskovala igralski tečaj in se družila s producenti, casting direktorji in igralci. Življenje čez lužo jo je tako navdušilo, da se namerava konec poletja preseliti v New York, kjer se je vpisala na igralsko šolo Herbert Berghof Studio, ki so jo med drugim obiskovali tudi Al Pacino, Robert De Niro, Amanda Peet, Bette Midler ...

"Sicer še ni gotovo, da bom sprejeta, bom pa vsekakor delala tam še mnogo produktivnih stvari, dokler se uspešno ne vpišem na igralstvo, po tem pa se želim udeležiti še študija režije. Ima pa že tudi načrte, kako bom sproti prišla do zaslužka, saj sem se odločila, da bom pridna in da se mi bo uspelo obdržati tam,“ je za Story povedala hčerka znanih slovenskih igralcev Tanje Ribič in Branka Đurića in dodala: "Amerika mi ponuja več izobrazbe in dela na področju, ki me zanima. Rada imam namreč film in zdi se mi, da mi je pisan na kožo. Tam poznam mnogo ljudi s tega področja, kar mi bo dosti pomagalo. Pa saj ne gre samo za delo, New York me je tudi sicer navdušil. Všeč so mi neobremenjenost, spontanost in drugačnost. Nekaj novega, zakaj pa ne. Enkrat živim življenje Zale, pa da vidimo, kakšne avanture jo čakajo.“

Kot smo lani poročali, se je Zala udeležila dveh avdicij, ene za serijo na televiziji NBC, drugo pa za serijo na HBO. Vlogo v NBC-jevi seriji je celo dobila, a so projekt odpovedali. Kljub temu je bila to za Zalo pomembna izkušnja, saj so poznanstva v svetu filma zelo pomembna.

"Mislim, da so dobri kontakti s filmsko industrijo s starši, ki se ukvarjajo prav s tem neizogibni. Kar se mi zdi popolnoma logično. Seveda pa sem že dovolj potovala in videla, da sem si tudi sama ta poznanstva razširila. Poznanstvo z ameriškimi producenti, režiserji, igralci, kasting direktorji … Mislim, da to ne bi smel biti minus,“ pravi Zala, ki jo junija čaka velik izziv. Zaigrala bo namreč v muzikalu Mamma Mia.

Komentarjev 7
  • dd 13:17 09.februar 2015.

    Ja tudi jaz sem sanjal, da bom delal v vladi, pa vse pogoje imam za to, vsa poznanja in strice, pa je na koncu vlada "padla."

  • Avatar Zala
    Zala 14:29 08.februar 2015.

    Enako, kot je sanjala Mišina Ula, tudi Zala mašta, da veliki svet čaka samo njo.

  • romy 14:44 07.februar 2015.

    vsaj malo ji bo uspelo,ker ženske znajo...pa take pa to...