Magazin > VIP
13 ogledov

Zalezovalca Gwyneth Paltrow spustili na prostost

Gwyneth Paltrow Profimedias
Sodišče je 67-letnega Danteja Michaela Soiuja, ki že 17 let nadleguje Gwyneth Paltrow spoznalo za nedolžnega. Policija: igralka je v nevarnosti.

Soiu se je na sodišču zagovarjal zaradi zalezovanja in poskusa zalezovanja Gwyneth Paltrow. Tokrat ni bilo prvič, da je igralka imela opravka s 67-letnikom. Leta 2000 je bil Soiu na zdravljenju v psihiatrični bolnišnici, potem ko je bil spoznan za krivega zalezovanja.

Na tokratnem sojenju je porota odločala, ali je bilo okoli 70 pisem, ki jih je poslal igralki med letoma 2009 in 2015, oblika zalezovanja ali ne. Kot je igralka povedala med triurnim pričanjem, je bila vsebina pisem različna, od verske do pornografske. V nekaterih so bile prisotne grožnje in besede o smrti. Objokana igralka je dejala, da se je bala za svoje življenje in življenje svojih otrok. "Sedemnajst let se že ukvarjam s stiki s tem moškim. Prizadeta sem zaradi tega. Ta izkušnja je bila dolga in travmatična,“ je dejala Gwyneth.

Policija presenečena nad odločitvijo 

Očitno pa je sodišče verjelo Soiu. Kot je sam povedal, ji je želel izkazati le ljubezen in prijateljstvo. Da je igralka vse skupaj narobe razumela, je poudarila tudi odvetnica obtoženega. 

Losangeleška policija je nad odločitvijo porote, ki je moškega spoznala za nedolžnega, presenečena. Kot so povedali, je igralka še vedno v hudi nevarnosti. Prepričani so, da Soiu ne bo prenehal s svojim početjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.