Magazin > VIP
32 ogledov

Žaljivke namesto stoječih ovacij za Kim

Kim Novak
1/6
EPA
Legendarna igralka Kim Novak je po nastopu na Oskarjih deležna precej kritik in zlobnih šal na račun svojega plastičnega videza.

Selfie voditeljice Ellen DeGeneres ni edina fotografija, ki po Oskarjih še kar kroži po svetu. Precej prahu je dvignila tudi 81-letna legendarna igralka Kim Novak, saj se marsikdo zgraža nad njenim plastičnim videzom. Začelo se je že med podelitvijo, ko se je na odru pojavila skupaj z Matthewom McConaugheyjem, s katerim sta podelila zlati kipec za najboljši animirani film. Takrat so se na Twitterju usuli prvi komentarji, saj je oskarja na njeno nesrečo osvojil film Ledeno kraljestvo (po angleško Frozen).

"Kimin obraz je pravkar dobil oskarja za Frozen (zmrznjen)," se je glasil eden od zapisov. "Kim Novak je razglasila, da je zmagal Frozen. Mislila sem, da govori o svojem obrazu," se je pošalil nekdo drug, komik Nick Youssef pa je po tem dodal: "Kim Novak so pravkar varno prepeljali v hollywoodski muzej voščenih lutk."

"Nespoštljivo in narcisoidno"

A kljub temu so se našli številni, ki so ji stopili v bran, recimo igralka Rose McGowan:"Kim Novak! Nič stoječih ovacij? Nespoštljivo in narcisoidno, tako bi lahko opisali občinstvo na Oskarjih." Neznani tviteraš pa je še pripomnil: "Norčevanje iz Kim na Twitterju je razlog, zakaj ne moremo imeti lepih stvari."

Kim je v svoji karieri posnela več uspešnih filmov, med drugim je igrala v Vrtoglavici legendarnega Alfreda Hitchcocka, v muzikalu Pal Joey pa je zaigrala ob Franku Sinatri. Zadnji film je posnela leta 1991. Pred dvema letoma je razkrila, da trpi za bipolarno motnjo, v preteklosti pa je premagala raka dojk.

Komentarjev 1
  • dragec 10:37 06.marec 2014.

    Umetna,grda opica