Magazin > VIP
17098 ogledov

Zaljubljeni Klemen Bunderla: Na začetku zmenkov sva imela en kup težav

klemen bunderla Facebook
Prijateljica je Nadjo želela predstaviti Klemnovemu bratu, a je usoda imela drugačne načrte.

Kot smo prvi poročali, je radijski voditelj Klemen Bunderla spet srečno zaljubljen. Njegovo srce je osvojila lepa temnolaska po imenu Nadja. Tisti, ki redno spremljate šov The Biggest Loser, ste lepotičko spoznali že pred časom. Več o tem, si lahko preberete na spodnji povezavi:

klemen bunderla Magazin Ta temnolaska sedaj poljublja Klemna Bunderlo

Klemen takrat svoje zveze še ni želel komentirati, nam pa je sedaj le razkril nekaj informacij. Zaupal nam je, da je Nadjo, ki je od njega mlajša 13 let, spoznal v kinu. "Nekaj je odpadlo in sem poklical brata ter dve prijateljici, da bi šli v kino. Ena od prijateljic je s sabo pripeljala Nadjo, da bi se z mojim bratom, ki je bil takrat tudi samski, spoznala. Brat pa je v kino prišel v spremstvu svojega sedanjega dekleta, tako da sva v kinu z Nadjo sedela drug zraven drugega. Ker je film ni niti malo zanimal, sem jo zabaval z opazkami. Ponudil sem ji beljakovinsko ploščico, ki jo je prijela na zelo nenavaden način. Prijela me je za roko in bilo je tako lepo, da sem ji ponudil še eno (smeh),“ je Klemen povedal za Žurnal24 in dodal, da sta po filmu šla vsak svojo pot, a si še isti večer začela pošiljati sporočila.

Klemen je Nadjino mamo že spoznal, Nadja pa sedaj počasi spoznava „temno plat“ slave. "Že na začetku zmenkov sva imela težave, ker nisva imela nikjer miru. Ko sem ji predlagal, da bi se dobila pri meni, je verjetno mislila, da imam slabe namene, ampak sem hotel le mir. Saj potem je videla, kako je. (smeh) Počasi se na to privaja. Je pa včasih zaradi tega bolj živčna,“ nam je še zaupal 33-letnik.

Komentarjev 1
  • supreme 16:49 08.januar 2018.

    20 letno frciko si je nasel za krajsanje vecerov. Na dolgi rok pa nea bo slo..