Magazin > VIP
20791 ogledov

Zaljubljeni pogledi: Tukaj se skriva Putinova dolgoletna ljubimka

Alina Kabaeva, vladimir putin
1/7
Profimedia
Vladimir Putin naj bi bil že več let v zvezi z eno najboljših gimnastičark vseh časov.

Page Six poroča, da se Alina Kabaeva, ki naj bi bila že več let ženska ob Vladimirju Putinu, skriva v "zelo varni koči" v Švici.

Kabaeva, nekdanja gimnastičarka, ki se lahko pohvali z dvema olimpijskima medaljama, 14 medalj pa je osvojila na svetovnih prvenstvih, naj bi imela s Putinom štiri otroke. Te informacije sicer nikoli nista potrdila. Po poročanju Page Six imata 7-letni dvojčici in dva majhna sinova. Vsi naj bi se rodili v Švici. "Otroci imajo švicarske potne liste. Verjetno ga ima tudi ona," jim je še povedal vir.

38-letnica je bila osem let poslanka, leta 2014 pa so ji zaupali vodenje nacionalne medijske skupine. Kljub pomembni vlogi je v javnosti niso pogosto videli. Leta 2013 je zanikala govorice, da je rodila hčerko v Ticinu v Švici, leta 2019 pa se je govorilo, da je rodila dvojčka v Moskvi.

Putin svoje zasebno življenje varuje. "Imam zasebno življenje. Ne dovolim vmešavanja. To je treba spoštovati," je nekoč dejal in dodal: "Vedno sem se negativno odzval na tiste, ki se s svojimi smrkavimi nosovi in erotičnimi fantazijami vtikajo v življenja drugih."

Putin ima sicer še dve odrasli hčerki, ki sta se mu rodili v zakonu z nekdanjo stevardeso Ljudmilo Škrebneva, Mario (36) in Katerino (35). 

 

Komentarjev 10
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 08:53 08.marec 2022.

    Ok, štekam, da varuje svojo zasebnost, ampak tako zelo, da se ne ve če ima partnerko in otroke je pa tudi malo mimo. Je med drugim pač tudi medijska osebnost. S tem, ko skriva svoje bližnje samo kaže kako paranoičen je.

  • malarin 19:51 07.marec 2022.

    Jest sm pa mislu, d je ritopik.

  • branko43 19:01 07.marec 2022.

    ta pizda je pobiralka žogic srbo đokotu novaku