Magazin > VIP
51917 ogledov

Žalostna preteklost ene najbolj vročih žensk na planetu

demi rose
1/6
Profimedia
Le redki vedo, kaj je morala prestati manekenka in pevka Demi Rose.

Britanci imajo dve kraljici - Elizabeto II. in kraljico Instagrama Demi Rose, ki ji sledi skoraj 19 milijonov ljudi. Lepotica svoje obline prodaja kot še nobena druga. Pred kratkim je pokazala fotografije, ki so nastale na Ibizi in na katerih nosi prosojno obleko, ki lepo poudari njeno XXL zadnjico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirose)

Le redki vedo, da se za nasmehom 26-letnice skriva žalostna preteklost. Že pri tako mladih se je morala namreč posloviti od svojih staršev. Oktobra 2018 je zaradi raka umrl njen oče, njena mama pa se je zaradi infekcije poslovila junija 2019. "Morala sem poskrbeti za hišo staršev in prodati njune stvari. Zame je bil to kraj velike žalosti," je v nekem radijskem intervjuju povedala. Za svojo mamo, ki je bila invalidka, je Demi skrbela od svojega 17. leta. Takrat sta jo namreč zadeli možganska in srčna kap. "Zanjo sem skrbela približno 7 let. Hitro sem morala odrasti," je razkrila lepotica, ki je težke čase prestajala tudi v šoli, kjer so se iz nje pogosto norčevali. "Nisem imela veliko prijateljev," je dejala zvezdnica, ki teh težav danes nima več. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.